Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Wow! Tack alla läsare!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Vilken fantastisk sprudlande avslutning på året! Helt överväldigad har jag gått in och sett besökssiffrorna för nyårshelgen. Det startade med ca tusen i mellandagarna, steg till 1,500, sedan till 2,000, därefter 3,300. Och på själva nyårsafton var det närmare 4,000 besök på Katinkas Kitchen!

Stort tack till alla er läsare – tack för era besök, kom gärna igen och stort tack för kommentarer och mail!

Hör gärna av er mer med synpunkter och kommentarer, undringar och önskningar, tips på recept jag kan pröva och publicera i ert namn. Och fortsatt välkomna under det nya året, som jag hoppas ska bjuda mycket glädje – både vad gäller mat och annat!

Tips på hur du kan använda resterna finner du här – vare sig det är till brunch eller middag. Sök på de ingredienser du har i sökrutan uppe till höger eller gå in i de olika kategorierna i kolumnen till höger.

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

 

Leave a Reply