Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Födelsedagskalas

IMG_9620

Idag blir det födelsedagskalas inte bara hos kungligheter utan även i Katinkas Kitchen. Sonen fyller år och har beställt romersk kyckling till middag med släkt och vänner. Han älskar den och det är dessutom en lättlagad rätt.

För att göra det ytterligare lätt för oss blir det egenhändigt hemplockad underbar italiensk salami God Jul Tomten E Katinkas Kitchenfrån Milano till fördrinken som är bubbel för de vuxna och alkoholfritt bubbel för barnen.

Och så tårtan – till skillnad från huvudrätten där födelsedagsbarnen själv väljer maten brukar tårtan vara en överraskning från mamman. Jag väljer det aktuella födelsedagsbarnets favoritsmaker, i det här fallet jordgubbar, vanilj och passionsfrukt.

Det blir en variant på favoriten moussetårta med chokladbotten, jordgubbs- och passionsfruktsmousse och toppat med passionsfrukt. Bild kommer senare med receptet, så här romersk kyckling 4 Katinkas Kitchenrosor fr Paris 2 Katinkas Kitchenbredvid ser ni den senaste varianten som var med mangomousse och passionsfruktstopping. Recept på den tårtan och den romerska kycklingen finner du här bredvid eller genom att söka i rutan uppe till höger. En riktigt trevlig lördag lördagkväll önskar jag alla läsare!

Med vänliga mat- och födelsedagsglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply