Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Matbloggare
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

KATINKAPUFF

När jag började med Katinkas Kitchen för några år sedan var det som nu på min fritid, för att skriva ner alla recept jag hade i huvudet och alla nya recept jag skapar hela tiden. Katinkas Kitchen har sakta vuxit och fler och fler läsare har hittat hit och hör av sig med trevliga och uppmuntrande kommentarer.

För ett tag sedan blev jag kontaktad av en bloggportal som samlar enmassa bloggare i olika genrer – de ville ha mig som matbloggare. Nu har Katinkas Kitchen på Finest kommit igång och jag kommer där att göra nedslag med tankar, funderingar och observationer varvat med tips och idéer för att inspirera till god, enkel mat i vardagen – och till fest! Som alltid är tanken att det inte ska vara så krångligt, keep it simple, och med kärlek till såväl matlagning som råvarorna. Mat som lagas med kärlek och magi helt enkelt.

Jag kommer självklart att fortsätta med att göra uppdateringar i princip varje dag här på “receptbasen” Katinkas Kitchen där det fortsatt blir mer receptorienterat, och hoppas att du som läsare ska komma tillbaka igen och igen för att finna inspiration – både här och på www.finest.se/katinkaskitchen (du finner länk nere till höger bland rekommenderade bloggar). Med vänliga matglada hälsningar

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

 

Leave a Reply