Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Födelsedagstårta!
Categories: BAKA - TÅRTOR

 IMG_1048

Till och med en matbloggande matfantast som jag kan behöva slippa baka och laga allt ibland. Jag brukar baka tårtor av alla de slag till nära och kära som fyller år, men nu när det är dags att fira mig har jag såhär efter en stor flytt valt den lätta vägen och provsmakat tårtor för IMG_1050leverans till festligheterna. Det blev en ljuvlig passionsfrukts- och hallonmoussetårta med mandelmarängbottnar. Om jag skulle ha gjort tårtor själv skulle det nog blivit blåbärs- och jordgubbsmousse på chokladbotten med färska jordgubbar ovanpå, men det får bli till ett annat somrigt tillfälle snart… IMG_1047

Recept på de tårtor jag hittills lagt ut här finner du under kategorin Tårtor i kolumnen här till höger.

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply