Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Fredagslyxplock

IMG_5149

Om man vill göra det enkelt för sig och samtidigt lyxigt så tar man både löjrom på små crostinis och diverse hors d’ouevres från Picard. För väldigt snabbt och enkelt men förföriskt gott rekommenderar jag just Picards frysta små mumsbitar. De tinar snabbt och är en fröjd för både öga och gom. Picard fortsätter sin etablering i Sverige med fler och fler butiker – sex stycken i Stockholm och fler på gång även ute i landet.

Den som inte har varit där rekommenderas att gå dit och botanisera. Det finns underbara råvaror som grönsaker, fisk och skaldjur. Det finns även färdiglagade rätter i IMG_5150portionsförpackningar som är både praktiska och goda. Och så finns det underbara små förrätter och drinktilltugg och även förföriska efterrätter.

En riktigt trevlig fredag önskar jag alla!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld katinka.hammarskiold@hotmail.com www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply