Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Katinkas Kitchen goes Italy!

IMG_6012

Katinkas Kitchen har utlokaliserat sig för sommaren, denna gång till Italien vid Adriatiska2303407 havet. Här njuter vi sol, värme, dopp i pool och salt hav, god mat, goda drycker, italiensk mumsig 23028772303409glass, sovmorgnar och bara insuper den underbara atmosfären. Det vill säga nästan 2302878hela familjen, eftersom några delar av den fortfarande är kvar hemma och det är vi glada för så att balkongblommorna pysslas om:)

Dagens recept reflekterar just kontrasten mellan den kyligare sommaren där hemma och den medelhavskt varma här nere genom att jag presenterar två thailändska rätter. Den ena äter vi gärna när det är varmt och fuktigt – den sötsyrliga salladen med räkor, fisk eller bläckfisk. Medan den andra, pad thai,2302881 är en varm rätt som passar både när det är varmt och kallt. Recepten hittar ni i egna inlägg här bredvid.

Under ett antal veckor framöver kommer ni att få ta del av den mat som bjuds mitt italienska kök. Det blir mycket medelhavskt och just italienskt; vitlök, örter, tomater, olivolja, sardellfiléer, fisk och skaldjur, grillar etc….

Så välkomna igen och igen önskas med vänliga matglada italienska hälsningar från Katinkas Kitchen!2303410

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

 

 

Leave a Reply