Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
GOTT NYTT ÅR!!!

 

IMG_4132Så är det här året slut, och det är med blandade känslor som jag lämnar det och går in i det nya året med förtröstan och förhoppningar. Det här året var året då jag fick bröstcancer och därmed försvann den här hösten, från jobb, skrivande och allt – in i en bubbla av överlevnad och smärta. Nu när jag är förklarad botad från cancern är det bara resten av återhämtningen kvar, och en till operation. Men samtidigt som det finns mycket sorg och smärta är det övervägande glädjen jag tar med mig in i nästa år. IMG_2739Glädje över att vara cancerfri, glädje och kärlek över livet och till alla människor som stöttat mig så. Dessutom har jag ju alltid min kärlek till maten och kommer fortsätta leverera recept till er här på Katinkas Kitchen, ibland ur gömmorna men ofta helt nyskapade rätter.

På Nyår gäller som vanligt min devis – god, enkel mat, med kärlek och magi!:) Laga något gott, umgås med vänner, släkt, familj eller bara dig själv. Njut av smakerna och njut av livet! IMG_6657

Med vänliga mat- och livsglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply