Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Glad Midsommar!
Categories: MIDSOMMAR

IMG_1276

Denna sommarens dag med nästan den längsta natten (den infaller väl i år på söndag) rabarber-2-Katinkas-Kitchen-300x225IMG_3525verkar också bli en av årets regnigaste dagar… I Stockholm regnar det oförtrutet sedan igår kväll och ska så fortsätta enligt prognosen. Men inne kan man duka upp med godsaker som sillinläggningar, matjessill, färskpotatis, något annat än grillat och efterrätter på jordgubbar och rabarber. Vi kommer att ha en efterrätt på båda sommarsmakerna – en moussetårta på rabarber med jordgubbsgelé överst – en avokado o jordgubbar 2 Katinkas Kitchensommartårta! Den är en vidareutveckling av tårtan du ser här på bilden som publicerades tidigare i veckan. Och så mina sillinläggningar som jag gör för första gången. Recept  tips och idéer hittar du här på Katinkas Kitchen. Ett tips är att prova den spännande salladen på avokado och jordgubbar med balsamico som publicerades bredvid det här inlägget idag. Nu måste jag hasta vidare och vill bara önska er alla en riktigt trevlig glad midsommar! Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!IMG_1200

Katinka HammarskiöldIMG_3524

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply