Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
GOTT NYTT ÅR med mycket kärlek och magi!

IMG_4962

Så är nästan alla helger över, julafton såväl som nyårsafton avklarade. På nyårsafton hade vi traditionsenlig ostronbar och middag i goda vänners lag. Vi har trettondagsafton att se framIMG_4887 emot och inför den kommer ni få receptet på en underbar paj med päron och mandelmassa som traditionellt serveras i Frankrike vid firandet av “kungarna” eller de tre vise männen som vi kallar dem. I mitt kök blir det nu en stunds vila efter allt fixande och matlagande till nyårsfirandet, men ni kommer fortfarande få nya uppdateringar varje dag. Sedan drar jag igång igen med nya experiment och recept för god, enkel mat till vardags och till fest – med mycket kärlek och magi!

Allt gott för det nya året önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen! 

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.comIMG_4906

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply