Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
över 1500 recept!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

DSC_0530.JPG copy

Jag insåg just att det nu finns över 1500 recept publicerade här på Katinkas Kitchen!

Det är ju några år sedan jag påbörjade det här bloggandet och jag fortsätter oförtrutet. Visst skulle jag gärna vilja ta det vidare och börja tjäna pengar på den, men det ska man ha både kunskap och tid för. Än så länge är det därför både min portabla receptbank med alla recept jag ständigt hittar på och förhoppningsvis en källa att ösa ur för alla er läsare.

En källa till inspiration och tips och jag får ofta gensvar med kommentarer från er om det. Jag blir alltid lika glad över era kommentarer och uppmuntrar er att fortsätta skriva till mig, kära läsare.

All glädje i livet och i köket önskar jag er, med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen! 

Bilden här nedan föreställer faktiskt mangoldstjälkar i olika härliga färger. De slank ner i dinkelpajen tillsammans med mangoldbladen och roquefort som publicerades tidigare i veckan.

img_8635

Leave a Reply