Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Midsommarvecka!
Midsommarblommor!

På fredag är det midsommar och vi är i vår ljusaste period, dessutom med ovanligt vackert varmt väder. I Katinkas Kitchen brukar det vara ganska traditionellt och samtidigt enkelt, se mer i inlägget om midsommarmat som publiceras här bredvid.

Det magiska ljuset..!

För min del blir det däremot inte så mycket matlagning vare sig denna eller nästa vecka då min hand opereras för karpaltunnelproblem. När jag inte kan stå i mitt kök och laga gamla favoriter eller utveckla nya recept och experimentera brukar jag läsa desto mer recept och tänka på allt jag vill göra när jag är bra igen. Att skriva recept och inlägg med en hand och den bandagerade handen i högläge är inte så lätt, därför kommer ni se en del äldre recept plockas fram. Då är det tur att det finns över 1700 recept att ta av här på Katinkas Kitchen.

-duka vackert med blomgirlander

En riktigt härlig midsommarvecka med mycket god, enkel mat i vardagen och till fest – med kärlek och magi önskar jag er alla!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Midsmmarnatt!

Leave a Reply