Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Alla Helgonahelg

Alla Helgons helg – en tid att minnas nära och kära som inte längre finns med oss. Det kan också vara en tid att samlas med nära och kära och äta gott.

Barnen firar numera Halloween som inföll i måndags och nu är det allaimg_8899 helgons dag. Alldeles oavsett vad anledningen är kan det vara underbart att samlas över en god middag i höstrusket.

Du finner inspiration till maträtter här på Katinkas Kitchen genom att söka bland de olika kategorierna i höger kolumn. Du kan också skriva in råvaror du har och vill använda i rutan överst till höger så får du fram de recept som gäller dina råvaror.

I Katinkas Kitchen blev det igår steak minute med klyftpotatis, rostad fullsizeoutput_12bblomkål med tryffelsalt och färdigköpt béarnaise Och till efterrätt blev det kryddäpplen med saltig smörkolaglass, beurre salé på franska. Receptet finner du i eget inlägg här bredvid.

I kväll blir det något väldigt enkelt som maken också får hjälpa till med, eftersom jag fortsatt hoppar på kryckor och sitter med benet högt.

Jag hoppas du ska finna mycket inspiration här på Katinkas Kitchen och önskar en trevlig och god helg!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen! fullsizeoutput_12a

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

 

Leave a Reply