Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Mer gott & enkelt till vardags
Categories: RÅVAROR

Det går inte att komma ifrån att det är väldigt enkelt och snabbt att laga pasta till vardags – och gott! Jag gillar att göra pastan a la italiana, det vill säga med goda ingredienser men inte så såsig sås.

Idag dammar jag av en riktigt god och lättlagad pastarätt: med broccoli, sardeller och chili – allt smaksatt med citron och vitlök samt parmesan. Det är ett äktitalienskt recept som jag vet att Jamie Oliver gör en variant på. Såsen blir klar under tiden som du kokar pastan. Du finner receptet här bredvid.

Den som vill ha något sött efteråt kan göra som vi gjorde igår: köp en god glass – vi tog Änglamarks goda blåbärsglass – servera den med frysta bär som du tinat eller rentav värmt i kastrull med lite (rå)socker, kanske en klick lättvispad grädde till också:-)

Buon appetito önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

www.katinkaskitchen.com

katinka.hammarskiold@hotmail.com

 

Leave a Reply