Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Dag 99 av hundra matbloggardagar!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

En enda ynka dag kvar av utmaningen att matblogga varje dag i ett hundra dagar!

Det känns nästan lite vemodigt.. Samtidigt som det självklart varit smått betungande att skriva något varje dag har det tvingat mig till att jobba mer med bloggen och just de täta uppdateringarna och inläggen har bidragit till att jag under resan fått fler och fler läsare.

Nu ska jag fundera på vad jag ska skriva på den hundrade och avslutande dagen av utmaningen – och på vad vi ska äta för gott och enkelt i helgen!

Med vänliga matglada hälsningar

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

 

2 Comments to “Dag 99 av hundra matbloggardagar!”

  1. Bra jobbat! Jag har tappat räkningen på hur många dagar jag bloggat i rad men har inte missat en enda dag iaf:) 100 dagar bör vara passerade. Tycker det är roligt och inspirerande. Har bara varit stressigt att få till det vid ett fåtal tillfällen.

  2. katinka09 says:

    Så kul med någon mer som inte ger upp och är ihärdig. Visst har det ett drag av att vara betungande, men som du skriver också roligt och inspirerande! Jag började den 21 januari, tror jag. Jag lägger in dig på listan som jag tänkte publicera i morgon.
    Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen

Leave a Reply