Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Dag 100 av 100!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Timmar blir till dagar som blir till veckor och till månader… vips har det gått 100 dagar! Just idag!

Jag hoppade glatt på utmaningen att matblogga varje dag i hundra dagar, och insåg nog inte riktigt dels vilket åtagande jag gjorde – men inte heller vad det skulle medföra. Läsarantalet har vuxit fantastiskt. Den senaste månaden har det varit över 10,000 besök på Katinkas Kitchen och jag är så glad och överväldigad. Kommentarer och glada tillrop har kommit till mig tillsammans med kloka synpunkter och frågor. Fortsätt gärna att skriva till mig och att kommentera direkt här på inläggen.

Många har frågat hur jag orkat skriva så ofta och om jag kommer att fortsätta med det när utmaningen och de hundra dagarna är över. Den första frågan besvaras med att jag tänker på mat i princip hela tiden – till och med när jag är magsjuk:). Svaret på den andra frågan är att jag nog inte kommer att skriva precis varje dag, men definitivt uppdatera mycket oftare än jag gjorde förut. Sakta men säkert byggs receptbanken upp, veckomenyer har tillkommit och kanske fler nyheter kommer framöver.  Fortsätt gärna att titta in på Katinkas Kitchen ofta – lägg in din mailadress i rutan till höger här för att få alla uppdateringar och nya inlägg med tips och inspiration direkt till din mail och hjälp mig gärna att tipsa många fler.

Nedan finner du en lista på de jag tror fortfarande är med i utmaningen att matblogga i hundra dagar. Den som saknar sin länk får gärna höra av sig för att få den inlagd!

PS Bilden är på min choklad- och hallonmoussetårta som nu är mitt bidrag till tävlingen om bästa tårtbilden som tidningen Amelia har med anledning av jubileum. Rösta gärna på den här länken:

http://www.amelia.se/artiklar/Finaste-tartbilden-2012/Tavling—kandidatsida-6888

Receptet finner du på den här länken: http://katinkaskitchen.com/?p=5401

Varmt välkomna igen och igen! Med vänliga matglada hälsningar

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

 

Om någon inte nämns här – hör gärna av dig så lägger jag med glädje till din blogg!)

Fastfoodlovers
Veckans middag, Sanna Ohlander
Mumsfillibabba med Sofie
Stinas mat
Kalaskokerskans tankar
Helena Ljunggren
Granivoren
Middagskorgen
Hornudden
Pralin
Katinkas kitchen
Food and cookies
Red scream and Riessling
Guld i grytan

Leave a Reply