Tack kära läsare!

Tjohooo! vrålade jag när jag såg hur många läsare som hade varit inne på Katinkas Kitchen under lördagen. Över 1,000 besök på en dag! Den senaste månaden har det varit över 20,000 besök på Katinkas Kitchen. Jag är väldigt glad och blir än mer sporrad att fortsätta skriva om mat och mina recept till alla er läsare.

Det hela började för tre år sedan när jag började skriva ner mina recept efter min första hjärtoperation. Det ledde till att jag blev matskribent i Helsingborgs Dagblad med egen kolumn – I Skafferiet. Därefter fick jag hjälp av goda vänner, som är mer datorkunniga än jag, med att starta Katinkas Kitchen.

När jag i våras hoppade på utmaningen att blogga varje dag om mat i hundra dagar började läsarantalet stiga mer och mer. Efter de 100 dagarna hade jag fått upp ångan och fortsatte med att uppdatera i princip varje dag. Och läsarantalet har stadigt stigit. Jag blir väldigt glad för alla uppskattande uppmuntrande kommentarer jag får både här på Katinkas Kitchen och IRL (in real life, som barnen säger).

Hör gärna av er med tankar, återkoppling, tips, idéer och synpunkter – genom kommentar här på bloggen eller via mail. Och kom tillbaka igen och igen för inspiration om god, enkel mat i vardagen och till fest här på Katinkas Kitchen!

Med vänliga matglada hälsningar

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*