Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Lunch i solen
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Helg efter festligheter. Då kan det vara skönt att bara ta det lugnt, äta någon lättlagad pasta och kanske sitta i solen och äta lunch om man kan.

Spaghetti snabbt snabbt är ett utmärkt fräscht alternativ att slå till med en dag som denna. Annan härlig pastainspiration finner du i kategorin italienskt och pasta i kolumnen till höger. Länk till pasta snabbt snabbt: http://katinkaskitchen.com/?p=8349

En enkel kaffe med något sött till, kanske även någon fräsch frukt, och sedan kan man fortsätta vila för att orka resten av veckan, och kanske leta efter inspiration till veckans matlagning här på Katinkas Kitchen under kategorin lättlagat i kolumnen till höger:)

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply