Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Mitt Kök och Katinkas Kitchen!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Jag blev så glad när jag tidigare i år blev kontaktad av en journalist på Expressens matmagasin Mitt Kök som utkommer en gång i veckan. De ville ha mig och Katinkas Kitchen till “veckans läsarrecept” som brukar vara en matbloggare. Jag såg sedan att man kan skicka in recept självmant också.. kanske skulle göra det för att få med någon god, enkel efterrätt också. Jag frågade om jag fick lämna en hel meny, men det hade de inte plats till, tyvärr. Himla kul att vara med – nu har vi ett fint Mitt Kök-förkläde att ta på vid matlagning. Tidningen Mitt Kök kom med Expressen, GT och Kvällsposten denna vecka. Onsdag för Expressen i vart fall. Den finns även att köpa lös i kiosker och affärer till och med idag!

Vad som fick representera Katinkas Kitchen? Efter moget övervägande och dryftande i familjen och med barnens utslagsröst blev det lammfilé som i Rom – stekt med rosmarin och vitlök och serverad med balsamvinägerstekta coctailtomater med ruccola. En verkligt god – och enkel – rätt!

Länk till receptet: http://katinkaskitchen.com/?p=6480

Med vänliga matglada hälsningar

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply