Frukt på grillen – supergod efterrätt

På fotot här bredvid är det soluppgång över Medelhavet, så dags ligger jag nog och drömmer om vad vi ska äta under den kommande dagen, inklusive efterrätt. I Spanien känns det härligt att dra nytta av alla färska frukter. Vi äter dem antingen som de är – persikor, nektariner, paraguayos (en slags platta, aromatiska saftiga persikor), underbara körsbär, mango, papaya, fikon… mmmm.

Eller så grillar jag frukt i foliepaket på grillen. Nektariner, persikor eller plommon lämpar sig mycket väl för denna härliga kolasmakande kompott som det blir i foliepaketet.

Alla som fått den här efterrätten av mig, var än Katinkas Kitchen har utlokaliserat sig, kommer tillbaka och pratar med mig om hur god den var – och enkel. Det är ju just så det ska vara – god enkel mat i vardagen – och till fest:)

Du finner recepten i egna inlägg här bredvid, eller på länkarna nedanför. Här i detta inlägg har jag lagt in härliga bilder från frukt- och grönsaksmarknaden.

Bon appétit med smakliga efterrätter önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

 

Kommentera