Grapefrukt!

Jag hade ju nästan glömt att det är grapefruktens dag idag, med min eländiga bihåleinflammation här i Alperna. För ett tag sedan kände jag inte till att Florida Grapefrukt har utlyst 25 februari till just grapefruktens dag. Jag måste säga att 2183750jag älskar grapefrukt! Allra helst rosé – färsk eller i form av juice. Utomlands hittar jag ibland Tropicana pink grapefruit, men jag har aldrig sett den hemma. Jag misstänker att de odlat fram en särdeles söt delikat version som är alldeles underbar, även om jag faktiskt gillar grapefruktens lite kärva smak.

Eftersom jag glömde äta grapefrukt i morse festar jag och sonen på varsin ”after-ski”-grapefrukt. Nyttigt är det ju också, passar bra för att bli frisk så jag kan åka med resten av familjen i morgon. I morgon blir det mer grapefrukt till frukosten!

Med vänliga mat- och grapefruktglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com2183751

www.katinkaskitchen.com2183752

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*