Enkelt och gott! delikatessbricka

2184560 2184559

Fredagkväll med fredagsmys, sportlov eller bara något litet gott att äta efter middagen eller i stället för en hel middag när man ätit ordentlig lunch – i skidbacken eller annars. Det här är en favorit som jag gärna plockar fram vid olika tillfällen. Ett gäng goda ostar, några korvar 2184557och skinkor, cocktailtomater, oliver, kanske lite sallad. Gärna fikonmarmelad och/eller tryffelhonung, kanske några skivor päron. Ta det du har och lägg upp det på en fin skärbräda och ställ fram att plocka av. Enkelt och gott!

Här på bilden är det alpiska ostar och lufttorkad skinka samt små supergoda salamikorvar från bergen som fick bli vår middag när vi hade ätit sen lyxig lunch på restaurang i backen på väg ner i byn efter en dag i Italien. Ett gott rött vin till, brasan som sprakar och man mår ganska bra:)

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com2184558

www.katinkaskitchen.com

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*