Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Tropisk smoothie

Det har blivit väldigt populärt med smoothies, och jag förstår varför. De är goda och nyttiga och lätta att svänga ihop. Dessutom är de ofta ganska mättande, som den här underbara smoothien med tropiska smaker.

Du behöver för 4 personer:

1 banan

22136031 eller 2 kiwifrukter

3 apelsiner

200 gram fryst mango

1 avokado

ev. lite pressad citron

Gör så här:

Skala frukterna och skär dem i bitar. Pressa apelsinerna. Lägg frukt och juice i en mixer och svuscha runt först på 2213604pulse och sedan vanligt mixande tills du fått en slät och fluffig smoothie. Häll upp på vackra glas och servera direkt.

Smaklig nyttig stund önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply