Fredagslyxplock

IMG_5149

Om man vill göra det enkelt för sig och samtidigt lyxigt kan man plocka fram både löjrom på små crostinis och diverse hors d’ouevres från Picard.

För väldigt snabbt och enkelt men förföriskt gott rekommenderar jag just Picards frysta små mumsbitar. De tinar snabbt och är en fröjd för både öga och gom. Picard etablerade sig i Sverige för cirka sex år sedan och har flera runtom i landet.

Den som inte har varit där rekommenderas att gå dit och botanisera. Det finns underbara råvaror som grönsaker, fisk och skaldjur. Det finns även färdiglagade rätter i IMG_5150portionsförpackningar som är både praktiska och goda. Och så finns det underbara små förrätter och drinktilltugg och även förföriska efterrätter.

En riktigt trevlig fredag önskar jag alla, denna fredagen den 13:e!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld katinka.hammarskiold@hotmail.com www.katinkaskitchen.com

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*