Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Mat mot cancer

2408569Jag opererades onsdagen den 1 oktober för en form av tidig bröstcancer som heter duktal cancer in situ. Jag var i slutet av augusti på en rutin-mammografi och blev kallad tillbaka veckan därpå för ytterligare undersökningar och en månad senare opererade de bort mitt högra bröst och började rekonstruera ett nytt – det är helt fantastiskt vad de kan numera. Av förklarliga skäl har jag inte ork att vare sig laga mat eller uppdatera och skriva så mycket om mat som jag brukar, och den lilla ansträngning jag gör går till att återhämta mig och bloggande om bröstcancer på min andra blogg: www.finest.se/katinkaskitchen som du gärna kan följa.2408568

Här vill jag bara förklara varför ni nu mest ser gamla recept som “återanvänds” och samtidigt slå ett slag för mat som är nyttig över huvud taget och i synnerhet mot cancer. Det råkar vara en hel del av de saker jag är särskilt förtjust i, och jag har en del recept här på Katinkas Kitchen med t.ex. broccoli, lax, spenat, tomater, bönor, vitlök, lök, pumpa, rödbetor, morötter. ingefära, gurkmeja, koriander, blåbär etc. Grönt te sägs vara särdeles nyttigt och jag har fått en fantastisk leverans från min japanska väninna i Tokyo.10616203_10152533708075857_1311524422178565132_n

Så snart jag orkar kommer ni se en massa nya recept som är både nyttiga och goda hoppas jag, så välkommen igen och igen!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinka i mitt Kitchen

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com1418208437-4846

Leave a Reply