En underbar och nyttig söndagsbrunch med frittata på alla goda rester!

IMG_5271

 

Nu är jag där igen med mina frittatas. Jag minns någon film med Harrison Ford där han spelade en grinig TV-gubbe som sett sina bättre dagar men levde upp när han lagade frittata. Hur som helst är det verkligen ett utmärkt sätt att börja dagen på helgen, därtill att använda resterna från gårdagkvällens goda middag. Här är det puylinser (eller belugalinser) som bräserats med schalottenlök och rotselleri som fått sällskap av resterna av rostad sötpotatis, broccoli, ett halvt fänkålsstånd, en chili. lite mer schalottenlök och så äggsmeten. Till den färdiga frittatan serverade jag en nygjord fantastisk illgrön ramslökspesto. Ramslöken ersätter både basilikan och vitlöken och ger den godaste pesto du kan tänka dig. Recept på både frittatan och peston kommer lite senare under dagen, så välkommen igen och igen! En riktigt trevlig söndag önskar jag alla i aprilvädret, med vänliga matglada hälsningar från Katinka i mitt Kitchen! 

Kommentera