Redan första advent…

 

img_9215

Så kom det då en gnutt snö igen i Stockholm lagom till första advent. Det känns ofta konstigt när advent infaller, som att man inte riktigt är beredd på att julen och årets slut närmar sig. Och när första advent är så tidigt som den 27 november känns det img_9214extra överrumplande. Fram med lådan med adventsstjärnor och -ljusstakar och fram med en bakform för här ska bakas något juligt – vad det blir kommer du att se framåt andra advent om du inte följer mig på Instagram där det syns redan senare idag.

Lussebullar känner jag mig inte riktigt mogen för ännu, även om jag vet att många börjat tidigt med det. Tips och en massa recept på allt som hör advent och julen till hittar du i en egen kategori i kolumnen här till höger – JUL. Kanske några mumsiga julgodisar, eller en img_9227liten saffranspannacotta med lingon- eller tranbärstopping? I alla händelser önskar jag dig och de dina en riktigt trevlig första advent!

Pannacottan lyfter jag även fram så du hittar den på första sidan bredvid det här inlägget:)

På en bild här ser du en lång chokladklädd marsipanorm som goda vänner gör till sin adventsglögg varje år – helt underbar!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiöld@hotmail.comimg_9207

www.katinkaskitchen.com

 

Kommentera