Andra advent!

 

 

img_0135

Så är redan andra advent här och vi tänder ljus, äter saffranslängd, dricker glögg och img_0138eldar i brasan. Idag plockar jag fram ett favoritrecept som passar året om. Nu på vintern och i juletid gör jag gärna apelsinsalladen till de underbara chokladfondanterna. Receptet är väl utprövat och framexperimenterat som du kan läsa i inlägget här bredvid. För mer advents- och julaktig inspiration går du lämpligen in i kategorin jul i kolumnen här till höger där en hel del recept finns. 

Nya experiment pågår i mitt kök – denna gång för att få till en optimal kolakladdkaka, receptet kommer inom kort!

En riktigt trevlig andra advent önskar jag alla, med vänliga matglada hälsningar från fullsizeoutput_226Katinkas Kitchen! 

PS jag har absolut ingen aning om varför bilden som jag först försökte lägga upp bara hamnar på sniskan – och nu ligger den kvar på första sidan.. Well, teknikens under:)

Kommentera