Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
En lång paus…..
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

 

Den trogne läsaren har noterat att det varit en ovanligt lång paus i Katinkas Kitchen.Det beror på att jag faktiskt inte kan laga mat just nu och det i sin tur beror på att min högra hand opererats för karpaltunnelsyndrom.

Efter två veckor i stort bandage är handen sedan en vecka lössläppt men med restriktioner. Även om jag ska försöka röra den som vanligt, så gott det nu går – och därtill en hel del plågsam sjukgymnastik, ska den inte belastas och den är förtvivlat svag. Så maken står för matlagningen och jag läser böcker och går promenader och försöker se till att den stackars vänsterhanden inte blir överbelastad. Det har även blivit en del restaurangbesök där jag sitter som ett barn och får maten uppskuren så den kan ätas med en hand:)

Jag hoppas snart vara tillbaka i full sving och hoppas du under tiden hittar några trevliga recept bland de över 1600 som jag hittills skrivit.

Mycket glädje i ditt sommarkök önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinka i mitt vänsterhänta Kitchen (allt tar sin tid med bara en stackars hand, och “fel” dessutom)

Innan operationen uppdaterade jag genom att plocka fram recept ur de gamla gömmorna som lagts upp för flera år sedan, men under konvalescensen har vi varit i Falsterbo och utan uppkoppling varför det blev en total och sannolikt välbehövlig paus. (Jag är så glad att de på SÖS specialisthandkirurgi kunde operera på sommaren så inte spiller in i hösten.) Ni kan tänka er att mitt huvud är fullt av recept och receptidéer som bara väntar på att få skrivas…:) så välkommen igen och igen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply