Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
1600 inlägg på Katinkas Kitchen!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

 

Här på Katinkas Kitchen finns det nu över 1600 inlägg! Varje inlägg är förvisso inte ett recept, men närapå alla är mina egna recept. Katinkas Kitchen har funnits i sju år nu och jag fortsätter att publicera mina recept som jag kommer på längs vägen, i vardagen  såväl som till fest – med mycket kärlek och magi – som jag gillar att säga.

På sistone har en del nya kategorier skapats som du kan läsa mer om under fliken “De
senaste nyheterna på bloggen” högst upp här på sidan. Samtliga kategorier ser du i fältet till höger där du också högst upp kan lägga in din mailadress för att få varje publicerat recept direkt till dig. I sökrutan uppe till höger kan du lägga in de ingredienser du har och få fram alla recept som innehåller de ingredienserna för snabb inspiration. 

Det är fredag och vi får väl fira de 1600 inläggen i mitt kök. En riktigt trevlig fredag och helg önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen! 

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply