Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
GOD JUL!
Categories: JUL

 

Så har det då blivit dopparedan – julafton! Den är allt annat än vit här i Stockholm idag även om det nu är lite kallare än gårdagens plus sex grader. Och just som jag skrev det tittade solen fram ett kort ögonblick. Men inne i stugan har vi juligt med Amaryllis, röda rosor och ljuslyktor samt guldklädd gran. Vi hade vårt stora firande igår med alla barn och en överlycklig valp som tyckte det var ett fantastiskt pappersparty med skojiga snören!

På menyn stod sonens favvo Drömskinka med pressad potatis och haricots verts. Dessförinnan hade vi julchampagne med Maryland Crab Dip serverad med crostinis för gästerna att ta av. Och till efterrätt en ny julfavorit: hemslungad saffransglass med björnbär kokta med rom. Recept kommer att publiceras inom kort och fram till dess finner du en massa andra juliga recept här på Katinkas Kitchen – titta in i kategorin “Jul” i kolumnen här till höger.

En riktigt God Jul önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen! 

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply