Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Hackad – men inte köksligen…
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Katinkas Kitchen blev på självaste Alla Helgons Dag hackad – och då menar jag inte som man brukar stå i köket med en kniv, utan desto mer brutalt utav någon illasinnad. Man kunde fortfarande logga in på Katinkas Kitchen utifrån och läsa något av de snart 1700 inläggen. Men jag kunde inte komma åt och administrera för att uppdatera. Felet är nu avhjälpt med Loopias eminenta bistånd, de har fantastisk support! Nu hoppas jag att allt ska fungera och att du finner inspiration och tips till ditt kök!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen! 

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply