Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
1700 inlägg!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Det här är det ettusensjuhundrade inlägget som publiceras på Katinkas Kitchen. Nu betyder ju inte det att det är riktigt lika många recept, men nästan…

För ett antal år sedan började jag skriva ner mina recept som jag tidigare haft i huvudet, eller kanske rentav oftast faktiskt glömt bort, allt eftersom de skapats. Jag hittar nämligen på nya recept mest hela tiden – även om några favoriter består tillkommer det nya jämt. Inspirerad av smaker, tillfällen, råvaror eller – kanske vanligast – av begränsningarna av vad mitt kylskåp har att bjuda – tillkommer ständigt nya skapelser i mitt kök. När jag någon gång sitter och tittar bland mina recept kan jag påminnas om saker jag lagat och just glömt bort. Jag hoppas du ska finna mycket inspiration här på Katinkas Kitchen och vill gärna höra dina synpunkter och kommentarer genom inlägg i kommentarsrutan här nedanför eller mail till mig (mailadressen finner du här i slutet av inlägget).

Nu börjar det nya året på riktigt efter helgerna, och jag ser fram emot ett år där jag fortsätter blogga och skriva mina recept och kanske rentav kan utveckla Katinkas Kitchen, matlagandet och skrivandet. Det vore väldigt kul!

Allt gott för 2019 – må det bli ett magiskt år! önskas med varma matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply