Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Mästerkocken börjar!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Jag har alltid gillat att titta på TV-programmet Sveriges Mästerkock, och nu är det dags igen får årets upplaga av amatörkockar som ska laga sin väg in i svenska folkets hjärtan och en av dem till seger.

Som inbiten matnörd och matlagare tycker jag det är barnsligt roligt att se matlagningsprogram, och det här är inget undantag. Vilka blir utvalda i år? Vilka går vidare – och hur långt? Bänka er ikväll klockan 20.00 framför TV 4 så drar det hela igång och vi får höra vad domarna legendariska Leif Mannerström, barske Marcus Aujalay med glimten i ögat och smaksäkra Mischa Billing säger… Avsnitt 2 kommer redan i morgon, torsdag – också klockan 20.00.

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Leave a Reply