Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Slutkval i Gävle!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Så är det ikväll dags för Sveriges Mästerkock igen – denna gång börjar slutkvalet i Gävle, kl 20.00 på TV 4. Och jag är med! Efter att jag fått mästerkocksförklädet vid audition i Helsingborg samlades det in igen för att återfås i Gävle. Förväntansfulla möttes vi 39 som valts ut bland alla tusentals amatörkockar som sökt till årets omgång. Det var både spännande och nervöst, pirrigt. Man vet inte vad som ska hända, vad utmaningarna består av, hur det går till etc. Det är en sak att laga mat och känna sig ganska säker på det, det är en helt annan sak att göra det framför kameran, på tid under enorm stress och med alla osäkerhetsmoment. Nu drar det igång..

Med vänliga matglada hälsningar

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply