Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Problem….
Categories: VARMT VÄLKOMMEN
Detalj av timmer upplagt utanför bondgård i schweizisk dalgång.
Vacker sten i porlande alpbäck i Gsteig, uppåt dalen från Gstaad.

Den trogne läsaren har märkt att Katinkas Kitchen inte fungerat särskilt bra de senaste dagarna. Det började med att jag fick ohemult många spam i kommentarsfälten med lång-långa länkar om läkemedel i USA och Canada samt diverse mer eller mindre pornografiska grejer. Mödosamt fick jag ta bort ett efter ett – de drösade in i hundratal, maskinproducerade. När det kommit 550 på ett bräde stängde mitt webhotell automatiskt ner sidan i tisdags kväll.

Kvällen innan jag flög ner till Alperna satt jag i över en och en halv timme med supporten för att försöka få fason på sidan och problemen. De lovade mig att sidan skulle startas och funka på torsdag morgon. Då satt jag på flyg till Génève och när jag väl kommit fram till mina älskade Alper och nyfiket tittade på sidan kunde jag konstatera att det vid första påseende såg helt okej ut, men när man gick in på inläggen fanns det inget där utom rubrik och eventuella kommentarer… All text och bilder var borta! Nya kontakter i timmatal resulterade i att de på fredag eftermiddag fick igång det hela, men då saknades alla inlägg från den senaste veckan(!)

Suck, nya tag med fler timmar ägnade åt att ping-pong-maila med back-supporten för att få fason på det hela och efter alla turer ser det faktiskt ut som att det fungerar igen – håll tummarna! Så framöver kommer fler inlägg med bland annat mat lagad här i schweiziska Alperna.

Tack alla ni som hört av sig och undrat varför ni inte kunde komma in på recepten – hoppas ni hittar massa inspiration. Välkomna igen och igen!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Vy från Gsteig mot Les Diablerets och Ski 3000.
Vårkänsla!

Leave a Reply