Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Födelsedag i Coronatider
Categories: VARMT VÄLKOMMEN
Även om man uppvaktas med frukost och sång på sängen lockar vädret på terrassen denna soligt varma dag!

Även om jag för länge sedan uppnått en ålder då det känns bättre att inte prata om ålder tycker jag fortfarande att det är härligt att fira födelsedag. Bäst tycker jag om att planera och fixa för andra, men det är ändå ganska trevligt att bli överraskad och firad själv också.. 🙂

Just idag är det min födelsedag och den brukar firas med uppvaktning av maken och vovven Max som dagen till ära fått en rosa rosett som han verkar lagom bekväm med. Barnen är stora men kommer med senare under dagen då det vankas middag. Princesstårta brukar vara uppskattat vid våra födelsedagar – i år från NK bageri, som får godkänt även om vi gärna sett att den hade hallonsylt på skånskt vis (trots att den klassiska ska vara utan hallon) samt varit aning mindre söt.

Frukost på sängen med vacker ljusrad och doftande liljekonvalj!

Vädrets makter visar som så ofta den nionde juni sin soligt vänligaste sida, så jag njuter ledighet och sommarsol. Och fyller man år i början av juni är liljekonvaljer ett kärt återkommande inslag, i år dock från blomaffären då föräldrarna är i självvald karantän på landet. En födelsedag i coronatider blir inte riktigt som en vanlig födelsedag ändå.

En riktigt härlig dag önskar jag alla, med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Underbara blommor!

Leave a Reply