Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
I mitt franska kök…
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

Här är jag – igen – i Paris, har ett otroligt intressant och stimulerande jobb som ambassadråd på svenska ambassaden, samtidigt som vare sig Paris eller Frankrike är som vanligt med både sanitärt och säkerhetsmässigt undantagstillstånd. I det lilla innebär det att matlagningen i Katinkas Kitchen tilltar eftersom restaurangerna tvingades stänga från och med i fredags.

Denna gång är nedstängningen emellertid menad att vara mindre disruptiv för ekonomin, varför många restauranger återuppfinner sig och redan då utegångsförbud infördes kl 21 för några veckor sedan började många restauranger servera middag tidigare. Nu har flera restauranger annonserat att man från i morgon kommer att ha mat för avhämtning eller till och med för hemleverans. Vi kommer säkert att kunna njuta av en del fransk restaurangmat, men det blir också omeletter, pasta, quinoa, soppor, fisk, risotto och annat gott i Katinkas Paris Kitchen under resten av året. Så välkommen igen och igen för inspiration och recept!

Utsikten från mitt Paris-kök, över takåsarna!

Det är redan den första november och nedstängningen är sagd att gälla till 1 december, men man vet aldrig i dessa tider…

En riktigt trevlig Alla Halgona-söndag önskar jag alla med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Paris Kitchen

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply