Välkommen till Katinkas Kitchen!

Jag älskar mat och har lagat mat sedan jag var liten, tänker ofta på nya maträtter och smakkombinationer som experimenteras fram och testas på familj och vänner. Nu har jag drivit Katinkas Kitchen i över tio år och det har blivit närmare 2000 inlägg med en massa recept.

Min tanke är att inspirera dig att få lust att laga god och enkel mat, till vardags och till fest – med kärlek och magi! Det finns några lite mer avancerade recept, men även de präglas ofta av en enkelhet och kärlek till råvaran. 

Jag får en del frågor om vilken sorts mat jag lagar och svaret får nog bli att det mest är Medelhavsmat, men med en del influenser från såväl Sverige som andra delar av världen från resor genom åren – t.ex. Thailand, Japan, Indien, Nordafrika, Mexiko, Mellanöstern.

Du får gärna höra av dig med kommentarer, frågor, tips, idéer och egna
recept du vill få publicerade.

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Kommentera