Nya tider på Katinkas Kitchen

Det kommer en tid när det gamla måste bort och nytt ska till, så även i bloggvärlden. Katinkas Kitchen har sedan starten för dryga tio år sedan rullat på med bara några hack i skivan då det hela kastats ut på grund av problem med koden eller något annat komplicerat tekniskt i förhållande till nya säkerhetsuppdateringar. Ja, förutom när jag opererades för bröstcancer och inte kunde skriva på ett tag, men annars har det som sagt flutit på.

Nu visade det sig emellertid att det tema, det vill säga den design jag valt för Katinkas Kitchen, med de karakteristiska rutorna inte längre skulle kunna användas då koden var för gammal och inte uppdaterats i linje med säkerhetskraven. Jag fick sätta mig och gå igenom nya teman för att välja den nya designen på Katinkas Kitchen. Och här har ni resultatet, eller ja, snart hoppas jag att vi ska kunna se det fullt ut för lite knasigt är det än så länge. Bilderna som inte följde med har jag mödosamt åtgärdat med handpåläggning av varje inlägg – närmare 2000 inlägg. Däremot dyker inte bilderna upp i förstone om man går in på kategorierna som återfinns till höger om man tittar via dator och längst ner om man går in via mobilen. Man ser bilderna först när man går in på varje inlägg. Och självklart vill jag som ni att man ska se dem direkt! Jobbet fortsätter således med att åtgärda detta och förbättra sidan. Kom gärna med kommentarer, tips, idéer och önskningar!

Work in progress heter det – jag kämpar på och hoppas snart kunna presentera en mycket bättre version av Katinkas Kitchen!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Kommentera