Det här med te och datorer…

Då jag häromveckan var lite krasslig skulle jag ta datorn med mig för att sitta i sängen och jobba med den och samtidigt sippa på en kopp varmt te för mina rossliga luftrör. På vägen till sängen snubblade jag till och hela tekoppen landade mestadels i min dator! Den fungerade prydligt i kanske en kvart till – men sedan lade den obönhörligen av – tjong! Och där satt jag utan dator. Teknikerna konstaterade att den inte gick att rädda och tillade något ampert att den faktiskt var ganska gammal.. från 2015. Sagt och gjort – det var dags för en ny dator.

Således helt nya tider på Katinkas Kitchen från och med nu med både ny dator och nytt utseende på webbsidan. Min nya dator är vackert midnattsblå och tekoppen stannar numera vid matbordet. Vid denna ska jag skriva många nya recept åt er kära läsare och kommer att börja redan i helgen efter den ofrivilliga pausen. Under tiden jag varit utan dator har jag uppdaterat lite grann via mobilen för att städa ut julen och få in lite fräscha januarirecept med soppor och annat gott och värmande. Hoppas du ska finna några favoriter! Hör gärna av dig med frågor, tips och kommentarer!

Med varma vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Kommentera