2000 recept och 190 kategorier

På Katinkas Kitchen finns det en hel del recept, de flesta är mina egna – annars står det vem som är upphovsman eller -kvinna. Jag har nu haft denna matblogg eller snarare receptdatabas i över tio år, och skapar hela tiden nya recept. Ibland sätter jag mig och bläddrar bakåt och påminns om saker jag lagat och glömt, då plockar jag fram de recepten igen.

I och med att utseendet nyligen ändrades på Katinkas Kitchen hamnade hela raddan av kategorier längst ner i mobilversionen (som jag för övrigt är mycket nöjd med). Kategorierna är tänkta att hjälpa läsaren navigera, till exempel finns kategorin lättlagat – botanisera gärna via kategorierna eller sök i sökrutan uppe till höger på de ingredienser du har hemma så får du fram alla de recepten. Tills jag fått hjälp av någon mer datakunnig rekommenderar jag läsare att scrolla ner för att välja bland alla kategorier. Dessutom hoppas jag snart ha bilder även till varje inlägg när man går in via kategorier. Arbete pågår ständigt, jag tar gärna emot tips och kommentarer.

Jag hoppas att även du ska finna inspiration och härliga recept – god enkel mat, till vardags och till fest!

Med matglada varma hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*