Första advent, december, snö och julkänsla!

I stora delar av landet har julkänslan verkligen infunnit sig – vädermässigt i vart fall! Snön hänger dignande från tak, träd och julgranar till och med inne i centrala Stockholm. På julgranarna ser det nästan ut som någon sprayat dit konstgjord snö för att få den rätta snitsen, men allt är äkta, och det bara fortsätter att snöa!

Idag tänder vi första adventsljuset och går kanske på adventskonserter och njuter vacker musik. Julpyssel kan man också ägna sig åt, med glögg, pepparkaksbak, lussebullar och allt vad det kan vara. Tips och recept hittar du här på Katinkas Kitchen under kategorin jul, du kan också söka i sökrutan.

Mycket inspiration och adventsglädje önskar jag med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@katinkaskitchen

www.katinkaskitchen.com

Kommentera