Alla Helgonahelg

Alla Helgons helg – en tid att minnas nära och kära som inte längre finns med oss. Det kan också vara en tid att samlas och äta gott.

Det har blivit vanligt att fira Halloween som i år inföll i tisdags och nu är det allaimg_8899 helgons dag. Alldeles oavsett vad anledningen är kan det vara underbart att samlas över en god middag i höstrusket.

Du finner inspiration till maträtter här på Katinkas Kitchen genom att söka bland de olika kategorierna i höger kolumn. Du kan också skriva in råvaror du har och vill använda i rutan överst till höger så får du fram de recept som gäller dina råvaror.

Jag hoppas du ska finna mycket inspiration här på Katinkas Kitchen och önskar en trevlig och god helg!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen! fullsizeoutput_12a

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Kommentera