Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Skön midsommardag
Categories: BRUNCH, MIDSOMMAR

Sol och väldigt blåsigt här i Stockholm efter en förvånansvärt fin midsommarafton med strålande sol och folk på picknickfiltar överallt, även om det blev mer mulet ett tag mot kvällen var det senare mot midsommarnatten helt klart.

Lugn förmiddag idag med midsommarkrysset för oss vuxna och Kalle och Hobbe för sonen, och sen brunch på äggröra och rökt lax och färskpressad apelsinjuice. Eller som vår brunch igår – mini-omeletter med spenat, chèvre och soltorkade tomater (receptet kommer senare i veckan). Du finner mer brunchtips här på Katinkas Kitchen i kategorin brunch i kolumnen här till höger.

Kanske våfflor i eftermiddag. Nu med mosade jordgubbar så klart. Du kan läsa mer på den här länken med mumsigt recept: http://katinkaskitchen.com/?p=10811

Ikväll blir det faktiskt mer lax, stekt med goda kryddor och serverad med härliga tillbehör.  Som vanligt hittar du recept, tips och inspiration här på Katinkas Kitchen. Till efterrätt blir det någon rabarberpaj på sonens önskan.

En riktigt skön och avslappnande helg önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply