Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Hello World – Katinkas Kitchen is back!
Categories: VARMT VÄLKOMMEN

2435730

I dryga två veckor har Katinkas Kitchen legat nere pga tekniska problem. Det var en server hos Amazon som brakade samman (!) och sedan dess har en god vän samt otaliga supportmänniskor på båda sidor om Atlanten kämpat för att rädda all data med alla mina ihopknåpade recept sedan åratal. Min tacksamhet till min dataguru till vän vet inga gränser! 

Och nu är allt räddat! Dessutom är Katinkas Kitchen nu lagd på Loopia för extra säkerhet, support och back-up. Detta betyder otroligt mycket för mig som bloggare och författare av alla recept, det betyder en säkerhet för både mig och er kära läsare och det betyder små förändringar i typsnitt som redan nu kan märkas. 

Jag har inte kunnat laga mat sedan min operation för bröstcancern som upptäcktes vid en rutinmammografi i augusti-september, och behöver fortfarande hjälp av familjemedlemmar som agerar starka armar i köket. Det är intressant hur livet ordnar sig; jag fick en ofrivillig men välbehövlig paus från skrivandet på Katinkas Kitchen samtidigt som jag var konvalescent – nya bröst, nytt Katinkas Kitchen!

Varmt välkommen åter – igen och igen!

Skriv gärna upp dig för att få nyhetsbrev med alla nya inlägg, i rutan uppe till höger!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinka i mitt Kitchen! 

Jag har hela tiden skrivit om min bröstcancer med några matinlägg på min andra blogg: www.finest.se/katinkaskitchen

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply