Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Till kaffet

IMG_0475

När jag vill ordna en ordentlig trerätters middag tycker jag ändå om att hålla det relativt enkelt. Till kaffet är det trevligt att flytta till sofforna, kanske framför en brasa.

Sist när jag ordnade en middag för goda vänner serverade jag choklad och färska bär till kaffet. Vi hade redan ätit tårta till efterrätt (hallonmoussetårta på tryfflig chokladbotten), men vare sig det är bara till kaffet eller IMG_0474som en enkel efterrätt är det väldigt trevligt och uppskattat att ställa fram en skål med färska bär och någon god choklad bredvid.

Tips på mer elaborerade efterrätter hittar du i kategorin desserter i kolumnen till höger. Det finns även en egen kategori som heter lättlagat – sött och efter maten med tips för lite enklare saker.IMG_0476

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Leave a Reply