Födelsedag!

Prinsesstårtor med vit marsipan, massa jordgubbar och dekorerade med (ätbara) penséer.

Jaha, så fyller jag år igen – och denna gång på just en söndag, precis den veckodag jag föddes på. Fast det inte alltid är så roligt att se åren gå och läggas bakom nacken är det ju faktiskt ganska kul att fira. Årstiden inbjuder också till det, så det fick bli lite firande igår ändå.

Grillad Gem-sallad med potatis, bladspenat, rädisor, salladslök, rödlök och japansk dressing på ponzu, yuzu och sesamolja.

Recepten på maten kommer framöver och tårtan för i år var min version av prinsesstårta där jag bara plockat med det jag tycker är godast på denna svenska klassiker. Receptet på den finner du i eget inlägg här bredvid, fast gårdagens ser du här ovan.

En riktigt härlig Pingstsöndag (som i år infaller ovanligt sent) i sommarvädret och varmt grattis till alla andra tvillingar födda denna den nionde juni!

Jag älskar att duka festbord!

Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Rosévin, ljus och kaprifol
Och så dansade vi in själva födelsedagen och såg solen gå upp – jag älskar de här juninätterna!

Kommentera