Nytt år med ny vardag

Nytt år med nya föresatser, nu när vardagen börjar igen imorgon efter helgerna. Nytt år med nya utmaningar och kanske tanke på att äta nyttigare. Här på Katinkas Kitchen finns olika kategorier att välja bland, till exempel nyttigare mat. Scrolla neråt om du gått in via mobil för att hitta alla kategorier. Du kan även söka i sökrutan uppe till höger på olika ingredienser eller maträtter. Söker du på broccoli chili citron får du fram alla recept som innehåller de ingredienserna.

När du får rester över använder du dem med fördel i nya konstellationer – en gammal köttfärssås kan fylla urgröpta zucchinis och gratineras med ost eller bli härliga varma smörgåsar alternativt fyllning i en god omelett. Resterna av en grönsaks-, kött- eller fisksoppa kan bli pastasås med eller utan förstärkning av ytterligare någon ingrediens. Experimentera, testa och skriv gärna kommentarer till mig med önskningar, tips, idéer och andra tillrop.

Allt gott på det nya året önskar jag er! Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

Kommentera