Katinkas Kitchen
Inspireras av recept och råvaror! – god enkel mat i vardagen & till fest
Helgbrunch på rester

På helgerna tar jag gärna en slö sovmorgon, läser tidningen och dricker te innan jag gör en härlig brunch. Ibland blir det en klassisk brunch på stekta ägg, bacon, stekta tomater och rostat bröd. Ibland gör jag krämig äggröra med rökt lax. Och andra gånger gör jag gärna något på befintliga rester. Idag blev det stekt ris (stekt med ingefära, vitlök och lite chili) serverat med ett kycklingbröst från i förrgår och lammstek från fredagkvällen. Tillsammans med sallad och andra grönsaker blir det en underbar mättande och uppskattad lördagsbrunch som såväl vuxna som barn njuter av tillsammans.

 

Katinka Hammarskiöld

www.katinkaskitchen.com

1 Comment to “Helgbrunch på rester”

  1. Fröken Dill says:

    Smart att använda rester till brunchen. Hälsar fröken Dill som just avnjutit bacon, tomater o äggröra

Leave a Reply