Oj då – fettisdag!

Hemkommen från en resa i helgen med min man till goda vänner i sydeuropa ligger jag snörvlig och eländig och har helt missat att det är fettisdag!

Jag är mer inställd på värmande soppor för kropp, själ & hals:-) Igår blev det den ljuvliga morotssoppan med ingefära och apelsin. Idag får det bli soppa på gröna ärtor smaksatt med mynta – helt enkelt för det är gröna ärtor jag hittade i frysen…

Således inga ljuvliga hembakta kardemummastinna semmelskapelser idag i Katinkas Kitchen, men kanske någon medplockad av maken på vägen hem, hoppas jag. Tips på två andra matbloggar med utmärkta recept och tips för att lyckas med semlorna:

http://kinnasblogg.blogspot.com/2012/02/4-satt-att-pimpa-semlan.html

http://delikatesses.se/2012/02/20/semlor/

Med vänliga matglada snörvliga hälsningar

Katinka Hammarskiöld

katinka.hammarskiold@hotmail.com

www.katinkaskitchen.com

 

3 Kommentarer

  1. Vad smaskigt! Jag har bakat 12 stycken idag. ” kvar i kylen

  2. Jag menade förstås två kvar i kylen. Här görs semlor för att äta inte dekorera med dem

Kommentera